Klassieke inspiratie. Moderne expressie.

 

De Premier 2017 collectie heeft met twee ontwerpthema's - beschikbaar in horloges voor zowel mannen als vrouwen - een veelzijdiger aanbod dan ooit tevoren. Beide designs zijn geïnspireerd op het creatieve spanningsveld tussen klassiek en modern, met een architectonische en driedimensionale uitstraling. En als finishing touch de unieke Seiko afwerking en perfecte detaillering.

 

 

Het nieuwe Premier design maakt gebruik van Seiko's unieke Kinetic technologie. Kalibers waarvoor de energie wordt geleverd door een rotor die wordt aangedreven door de kinetische armbewegingen van de drager. Het energiemanagement van het uurwerk is zó geperfectioneerd dat dit Kinetic Perpetual kaliber - wanneer het niet wordt gedragen - tot wel vier jaar nadat het is weggelegd de juiste tijd en datum kan onthouden. Het uurwerk wordt feilloos op de juiste tijd en datum gezet zodra het weer wordt opgepakt. Het vervangen van de batterij is niet nodig.

 

 

 

 

De verfijning van eenvoud

Dit slanke en verfijnde Premier horloge is op maat gemaakt voor een mooie avond uit. Het heeft al de kenmerken van een klassiek dress horloge, maar dan wel aangevuld met de moderne detaillering die kenmerkend is voor de gehele Premier collectie. Het prachtige samenspel tussen klassiek en modern heeft ook hier geleid tot een uniek en elegant uurwerk. De kast is slank en eenvoudig, maar de verbindingen tussen band en kast hebben die specifieke, bijzondere Premier-stijl. De wijzers zijn lang en scherp gesneden voor een klassieke uitstraling. In ieder aspect van het ontwerp is de symbiose tussen klassiek en modern tot in de perfectie uitgevoerd. Je voelt de buitengewone kwaliteit, zodra je dit horloge om je pols legt. De band oogt fraai en is gemaakt van hoogwaardig staal. Om de pols voelt het horloge licht en comfortabel, dankzij het prachtige ontwerp van ieder element. Saffierglas en een vouwsluiting met veiligheidssluiting maken het plaatje compleet.

 

 

 
SNP139P1

€ 795


BEKIJK PRODUCT

SKP397P1

€ 370


BEKIJK PRODUCT

SUT322P1

€ 450


BEKIJK PRODUCT


BEKIJK DE GEHELE PREMIER COLLECTIE


NAAR COLLECTIE